Kundeservice:
+45 50 42 46 65

Vi har 5 stjerner på Trustpilot

Peber 2,5 kg

275,00 DKK

Bestil inden 12:30 og din pakke er fremme i morgen (Gælder i hverdage)

Hent med det samme hos et af vores 8 udleveringssteder – Se liste over afhetningssteder her! OBS! Kontakt os meget gerne på sms eller tlf inden personlig afhentning, så er vi sikker på, du ikke går forgæves.

 

Kategori:

Beskrivelse

2,5 kg peber til 30 års fødselsdag

30 år er lidt af en milepæl. Ligesom det gør sig gældende ved 25-års fødselsdagen, skal din ugifte ven eller veninde selvfølgelig mærke kærligheden fra vennegruppen på egen krop. Vores pakke med 2,5 kg peber er ideel til den moderate overraskelse, hvor du trods alt skåner pebersvenden eller -møen for den værst tænkelige overdængning. Men lidt kommer det nok alligevel til at kradse i næseborene :)

Pakken rækker til, at fire eller fem personer kan deltage aktivt i peberstuntet.

Traditionen omkring peber har rødder helt tilbage i 1500-tallet, hvor krydderisælgere ofte blev benævnt pebersvende. Krydderisælgerne var som regel ugifte, da deres arbejde krævede lange rejser på landevejen, og tiden derfor ikke var til lange romancer.

I 1700-tallet fik ugifte kvinder også sin egen betegnelse i form af pebermøer, og det er sådan set denne tradition, Kanel25år brygger videre på den dag i dag.

Bestil jeres pakke med peber inden kl. 12.30 på hverdage og få den leveret allerede i morgen.

Kanel25år tilbyder også weekendlevering eller personlig afhentning fra et af vores opsamlingssteder i Rødekro, Århus eller København, lige når I ønsker det.

Køb udstyret til 30-års-dagen hos Kanel25år

Kanel25år er ud over selve peberet også leveringsdygtig i det nødvendige udstyr til at udføre pebertraditionen. I får 2,5 kg peber samt sikkerhedsbriller, støvmaske og gaffatape for 375 kroner, så I kan klæde fødselaren ordentligt på til at modtage peber.

Hos Kanel25år er vi stolte over at kunne give jer Danmarks billigste kanel- og peberprodukter.

Skulle det alligevel ske, at du finder samme mængde peber billigere et andet sted, så yder Kanel25år prisgaranti. Det vil sige, at vi modsvarer prisen til fulde og giver fem procent yderligere i rabat for opdagelsen

Med de store besparelser, I opnår i vores webbutik, bliver der formentlig råd til at lave en solid oppyntning til fødselsdagsfesten. Kanel25år sælger festpakker til både 25- og 30-års-fødelsdagen med balloner, flag, konfetti og meget mere.

Heidi’s Bier Bar lægger gulv til efterfesten

I samarbejde med Heidi’s Bier Bar tilbyder vi jer at booke bord på det populære diskotek til nattens udskejelser. I får en gratis omgang, et fire liters øltårn og en flaske af husets spiritus med mixer for bare 500 kroner. Dermed er I garanteret en festlig bytur i gode venners lag.

Kanel25år lever altid op til kundernes forventninger. Hos Trustpilot er vi udelukkende blevet bedømt med femstjernede anmeldelser fra brugerne, hvilket vidner om, at kvalitet og service er i top.

Go to Top
Ugens Tilbud