Sådan giver du peber til 30 års fødselsdag

Det er et spørgsmål vi ofte høre fra folk, der skal give peber for første gang. Derfor har vi hos Kanel25år lavet den guide, der giver dig de uskrevne regler og steps, som du skal igennem, når du skal give din pebersvend eller pebermø peber.

Step 1: Planlægningen

Inden der skal gives peber, er der lige et par ting, som du skal være opmærksom på. Først og fremmest skal du huske at invitere venner og familie med til festen. Det bliver trods alt en bedre fest, når alle de tætteste er med. Når invitationerne er givet ud, skal du sørge for, at få styr på udstyret til festlighederne. Vi anbefaler altid at man skaffer et par sikkerhedsbriller, støvmaske og en rulle gaffatape, så fødselaren både er ordentligt spændt fast, men også beskyttet en smule, når kanelhelvede starter. Du skal selvfølgelig også huske at købe rigeligt med peber. Alt sammen kan du selvfølgelig købe hos Kanel25år

Step 2: Surpriiiiise

Nu gælder det om at være kreativ, da fødselaren gerne skal blive overrasket. Det kan typisk være lidt svært, da det det typisk har været samtaleemne den seneste måned. Forsøg dog at overrask fødselaren evt. meget tidligt om morgen eller mens han/hun er på arbejde. Herefter er det ellers bare, at finde et godt sted, at sætte fødselaren fast. Når fødselaren er blevet passiviseret, hæles en stor balje vand over ham/hende og sikkerhedsudstyrs påføres.

Fødselaren er nu klar til at få peber, så slip din indre djævel fri og giv den gas! Vi anbefaler løvblæser og pulverslukker, hvis det skal være rigtig sjovt ?

Step 3: Ryd op efter jer selv

Step 3 er typisk et punkt de fleste glemmer, når de giver kanel. Vi vil gerne slå et slag for, at man lige fjerne mest muligt fra festlighederne, så naboer og forbipasserende bliver generet mindst muligt. For det meste smiler disse også på smilebåndet, når du ser fejringen forgå og jeg er sikker på, at de smiler endnu bredere, hvis i også sørger for at rydde op efter jer selv igen.