Billig kanel Århus

Står du og mangler kanel til en 25 års fødselsdag og er du fra Århus? Så er kanel25år lige stedet for dig. Vi er danmarks førende kanelleverandør til 25 års fødselsdag og er beliggende centralt i Århus. Du har derfor mulighed for at få sendt dit kanel direkte til døren, til en af vores mange pakkeshops eller selv komme forbi og hente din kanel.

Straksafhentning i Århus hos din Letkøb butik på Odensegade 18, 8000 Århus C. Butikken har åben alle ugens dage fra kl: 07:00 til 21:00 

Kaneltraditione lever i Århus

Traditionen med at give kanel har ikke altid eksisteret i Århus, men har i løbet af de seneste år virkelig sat sig fast b.la. de unge mennesker i byen. Dette skyldes primært Århus som studieby, der har rigtig mange tilflyttere fra de kanel glade ejen såsom Nordjylland og sønderjylland. Dette har medført, at Århus i dag, er en af de største aftagere af kanel i landet, da flere og flere af de studerende har taget traditionen til sig, når de skal fejre 25 års fødselsdag for deres venner eller kæreste.

Komplet udstyrspakke til 25 års fødselsdag

Der er rigtig mange ting, som man skal have styr på, når man skal holde 25 års fødselsdag. Derfor har vi forsøgt, at gør nemmest muligt, når det kommer til at give kanel. Vi tilbyder derfor både kanelpakker fra 2,5 kg op til 15 kg, så alle nok skulle kunne finde en pakke, der dækker deres behov.

Derudover har vi lavet pakker, der også indeholder det traditionelle udstyr, der bruges til en “kanel givning”. Her finder du b.la. støvmakse, gaffatabe og ikke mindst sikkerhedsbriller.