Billig kanel København

Hos Kanel25år handler vi direkte med producenterne, så vi kan give dig danmarks bedste priser på kanel. Udover gode kanel priser har du også mulighed for at købe udstyr til kanel fejringen, som du kan få sendt med din kanel. Er du lidt sent ude eller ønsker du bare selv at hente dit kanel, så kan du selvfølgelig også det!

Straksafhentning i København på adressen Strandlodsvej 11L, 2300, København S

Københavns bedste priser og levering på kanel

Med vores mange pakkeshop i københavn er du altid sikker på, at du kan få leveret din kanel få hundrede meter fra din bopæl. Foretrækker du, at få din kanel sendt direkte til døren, så kan vi selvfølgelig også tilbyde dette. Som tidligere nævnt arbejder vi også på, at få et opsamlingsted, så du kan hente din kanel, når det passer dig. Der vil snart komme mere information herom.

Vi har alt hvad du skal bruge til en 25 års fødselsdag

Hos kanel25år kan du købe poser af 2,5, 5, 10 og 15 kilo kanel. Er du i tvivl, hvor meget kanel du skal bruge, så anbefaler vi, at du køber 500 gram pr. kanelgiver. Vi har danmarks bedste priser på alle vores pakker, så du er garanteret en masse kanel for pengene.

Du har også mulighed for at købe udstyr til fødselsdag, så du ikke behøver løbe rundt i hele byen for at få styr på tingene. Vi levere det fulde sæt med støvmaske, sikkerhedsbriller og gaffetabe. Du kan se meget mere til vores forskellige pakker, hvis du går videre til vores kanelpakker.