Billig kanel Odense

Går du og leder efter billig kanel i Odense, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi tilbyder danmarks bedste priser på kanel, der er beregnet til fejring af 25 års fødselsdag. Vi forhandler kanel arten kassiakanel, der er en billigere udgave end den dyrer Ceylon-kanel. Vi køber ligledes vores kanel direkte hos producenterne, så vi kan tilbyde odenses billigste kanel.

Hurtig levering til hele Odense

Vi tilbyde alle vores kunder fra Odense levering til en pakkeshop nær dig eller levering direkte til døren. Kanel er typisk meget dyrt at sende, men vi har valgt, at dække en del af fragten, så du er garanteret en fast lav fragt på dit køb. Vi arbejder ligeledes på, at få et lokalt afhentningssted i Odense, så du kan hente din kanel centralt i Odense.

Vi vil forhåbenligt kunne oftenliggøre dette indenfor nærmeste fremtid.

Vi er meget mere end bare billig kanel

Hos Kanel25år prøver vi altid at forbedre vores service og sortiment. Det har resulteret i, at vi i dag kan tilbyder danmarks billigste priser på kanel i Odense. Vi føre ligeledes en ekstra pakke, der tilbyder en samlet pakke med kanel og sikkerhedsudstyr. Udstyrspakken er blevet rigtig populær b.la. vores kunder, der sætter stor pris på tiden og pengene den spare dem.

Har du nogen forslag til, hvordan vi kan gøre det endnu nemmere for odensianserne, at holde 25 års fødselsdag, så høre vi meget gerne fra dig.