Stedet for Billig Kanel & Peber i Randers

Randers, en by rig på kultur og historie, bærer også stolt fanen for en unik jysk tradition: fejringen af 25 og 30-års fødselsdage med kanel og peber. Faktisk ligger Randers og omegn på en flot andenplads over byer med den største gennemsnitlige kg pr. person og i top-5, når vi snakker de byer, som har købt mest hos os gennem tiden. Derfor er vi helt tosset med Randers i Kanel25år! Vi har derfor også lavet en helt række muligheder, så vores gode kunder i Randers kan få deres kanel og peber så gnidningsfrit som muligt!

Hurtig forsendelse & afhentning af kanel og peber i Randers

Hvis du bestiller dit kanel eller peber inden kl. 16:00 mandag til torsdag, leverer vi din ordre på din adresse eller i pakkeshoppen den efterfølgende dag. Er du kommet lidt sent ud af starthullerne, har vi også en løsning til dig. Vi har arrangeret afhentning alle ugens dage fra 09:00 – 21:00 både i Ålborg og Århus, så du altid har en mulighed for at få en ordentlig røvfuld kanel & peber. Det eneste, du skal gøre, er at bestille og betale over shoppen og efterfølgende køre ud og hente din bestilling hos vores samarbejdspartnere.

Randers’ billigste pris på kanel & peber med garanti

Vi er stolte over at tilbyde Danmarks billigste priser på kanel og peber til 25 og 30-års fødselsdage. For at garantere dig den bedste pris, har vi endda indført en prisgaranti på alle vores pakker. Det betyder, at hvis du finder dit kanel og peber til en lavere pris et andet sted, matcher vi det +5%, som en tak for hjælpen til dig.

5-stjernet kundeservice & åbent alle ugens dage

Vi bestræber os på at give ekstraordinær service til alle vores kunder og glæder os over at se folk vende tilbage gang på gang, når vennekredsen skal have en tur i den helt store peber- og kanelmaskine. Vi er tilgængelige alle ugens dage for at hjælpe dig, så vi er sikre på, at alle 25 og 30-års fødselsdage fejres med rigeligt med kanel og peber! :)