Gaveideer til ham 25 års fødselsdag

Er du løbet tør for gaveidéer til din gode vens runde fødselsdag, så forsyner vi dig med en række alternative og kreative forslag, der helt sikkert vil vække begejstring. Vores gaveforslag indeholder både actionoplevelser, personlige gaver, sjov, hygge og alverdens spøjse brugsgenstande til manden, der fylder 25. Der dukker med garanti noget op på listen, som du aldrig nogensinde ville have skænket en tanke eller for så vidt slet ikke vidste fandtes.

25-aars-fodselsdagsflag

Gaveideer til ham 25 år – Actiongaven

Pilot for en dag

Den 25-årige actionmand har velsagtens en pilot i maven. Du kan give ham den ultimative testosteronudløsning ved at lade ham være pilot for en dag. Svæveflyvning er også en mulighed. Eller skulle det være noget med en helikoptertur med professionel pilot? Uanset hvad er der adrenalin for alle pengene, når du forærer din gode ven en dag i luften.

Der er et rigt antal muligheder for at prøve at komme til vejrs. Priserne ligger typisk et sted mellem kr. 900,- og 3.200,-.

Pilot for en dag – Århus
Pilot for en dag – Herning 

pilot-for-en-dag-gaveide

Dykning

Er fødselaren en rigtig vandhund, og interesserer han sig for alt, hvad der foregår under havets overflade, så er dette den ideelle oplevelse at forære ham. Her får han lov til at dykke undervands og opleve livet på havets bund med alt, hvad det indebærer. Dykningen kan foregå enten i Kattegatcentret eller ude i det åbne hav, for eksempel Lillebælt. Begge steder med kyndig vejledning fra professionelle dykkere.

En dykkeoplevelse koster fra kr. 399,- til 1.455,-.

Læs mere om mulighederne for dykning her

dykning-danmark-gaveide

Gokart

En rigtig mand har af og til brug for at komme ud og mærke asfalten. Når nu det ikke lovligt kan lade sig gøre at køre ræs på landevejene, må du finde en fuldgod erstatning. Gokart tilbyder en sådan, og så er det ovenikøbet hylende morsomt og en mulighed for at køre om kap med vennerne. Lad fødselaren trykke speederen i bund sammen med resten af vennerne, og så må tiden vise, hvem der løber med titlen som gokartens svar på Tom Kristensen.

Du kan bestille et gokart arrangement til priser fra kr. 120,- til 330,- pr. person.

Se en oversigt over gokart steder og priser her

gokart-gave-25

Den personlige gave til ham 25 år

Personlig chokoladeæske

Giv fødselaren en hilsen i chokolade. Med en chokoladeæske fra getspecial.Dk kan du personliggøre fødselsdagshilsenen til din gode ven. Har han ovenikøbet en sød tand, så slår du to fluer med et smæk. Gaven er nemlig både personlig, sjov og yderst velsmagende.

Den belgiske chokolade er af høj kvalitet, og du kan vælge mellem både mælkechokolade, lys chokolade, mørk chokolade og chokolade med farvet print på toppen. Du kan designe din fødselsdagshilsen over 10 til 60 chokoladestykker. Priser fra kr. 139,- til 329,-.

Bestil din chokoladeæske fra getspecial.dk her

tillykke-med-dagen-chokolade-gaveide

Erotisk brætspil

Monogamy er et velrenommeret erotisk brætspil, der lader jer opdage helt nye sider af hinanden. Spillet indeholder en lang række spændende, morsomme og frække udfordringer, der for alvor kan sætte skub i fødselsdagsfesten.

Hvis et bræspil ikke er nok, kan du forære fødselaren et vaskeægte stykke sexlegetøj fra Sinful. Fleshlight er for eksempel et meget autentisk onaniprodukt i flere forskellige udgaver, der kan gøre enhver mand godt og grundigt rød i kinderne, når det dukker op mellem sobre gaver som chokolade, blomster og vin på pakkebordet.

Bestil Monogamy til kr. 163,- her

gaveide-30-erotisk-spil

Weekendophold

Det er altid populært at give fødselaren et ophold af den ene eller anden slags. Medmindre han er en ensom ulv, vil en sådan gave typisk finde anvendelse sammen med en partner. Det være sig et kurophold, spaophold eller et romantisk ophold på en kro. Det kan være tiltrængt med et afbræk fra hverdagen, hvis de begge har været hængt op af arbejde i en længere periode, eller hvis I fornemmer, at de godt kunne bruge en weekend væk fra børnene.

Et ophold for to personer koster typisk et sted mellem kr. 1.500,- og 3.000,-.

Du finder en oversigt over de mange mulige ophold, du kan forære fødselaren, her

weekend-ophold-gave-25

Sjove & hyggelige gaveideer til ham 25 år

Virtual reality

Virtual reality er en surrealistisk oplevelse, der binder virkelighed og fiktion sammen på en helt ny måde. Er fødselaren af den eventyrlystne slags, har du fundet den helt rette oplevelse til hans 25-års fødselsdag. Limitless Virtual Reality simulerer dine bevægelser så præcist, at det næsten virker skræmmende. I kan spille op til fem personer ad gangen, og det kan helt klart anbefales at dele den spektakulære oplevelse med nogen.

For kr. 175,- får du 25 minutters spilletid.

virtual-reality-gaveide

Mountainbiketur

Elsker fødselaren natur og motion, er det en kombination, som mountainbiken kan give ham. Han vil nyde at komme ud og mærke skovbunden under sig, når han drøner rundt i mudder mellem kroner og træer. Er han ligefrem interesseret i at lære at køre mountainbike helt fra scratch, er dette også en mulighed. Motionen parres under alle omstændigheder med en smuk naturoplevelse, der giver mere end bare frisk luft i lungerne.

Du kan forære ham mountainbiketure af forskellig størrelsesorden til mellem kr. 399,- og 1.500,-.

Se en oversigt over de forskellige udbydere af ture og priser her. 

mountainbike-gaveide-25

Brewbarrel Bryg Din Egen Øl

Du har sikkert delt en øl eller to med fødselaren gennem tiden. Nu har du chancen for at give ham en gave, der lader ham designe sin egen øltype. Brewbarrel gør hjemmebrygning til en ukompliceret fornøjelse. Ølsættet indeholder alt, hvad du skal bruge for at brygge din egen øl, og det klarer opgaven på bare syv dage. Sættet lader dig brygge to former for øl, Lager eller Indian Pale Ale. Hjemmebryggeriet pirrer fødselarens trang til at gøre det selv, og her får han tilfredsstillet sine behov på bedst mulig vis.

Brewbarrel Bryg Din Egen Øl fås for kr. 279,-.

Læs mere om gavesættet her

bryg-oel-gaveide

Gaveideer til ham – Den hurtige gave

Ram Tissemanden-Spil

En social aktivitet er altid en fornøjelig gimmick til 25-års fødselsdagen. Ram Tissemanden er et hylende morsomt partyspil, der på meget simpel vis – og lettere primitivt vil nogen nok påstå – kan underholde et helt selskab i flere timer. Et bælte med en stor plastiktissemand påføres hovedpersonen, og så gælder det kort sag om for gæsterne at ramme plet med ringe, som var det et godt gammeldags ringespil. Nu foregår det blot i en mere grinagtig og pervers udgave med stådrengen som skydeskive. God fornøjelse!

Ram Tissemanden-Spillet fås for kr. 139,- hos Coolstuff.

Se nærmere på spillet her

Gaveide-25-aar-spil

Cool-Well Kølebrønd

Cool-Well Kølebrønd er den ølhungrende mands drømmeremedie. Grav et hul i græsplænen, fyld din Cool-Well Kølebrønd med drikkevarer, sænk den ned, og lad jorden nedkøle drikkevarerne. Kølebrønden er perfekt til brug i kolonihaven eller hygge i baghaven. Kølebrønden kan rumme intet mindre end 24 dåser og en vinflaske, så du kan roligt invitere en ordentlig flok gæster over til en kold skænk. Med en kølebrønd ved hånden slipper du for at gå indenfor og hente drikkevarerne i køleskabet. Så ud over at være særdeles handy, er kølebrønden også meget miljøvenlig, da den sparer husholdningen for den elektricitet, der går til at køle drikkevarerne ned.

Bestil Cool-Well Kølebrønden for kr. 499,- hos Coolstuff.

Du kan læse mere om kølebrøndens specifikationer her

oel-broend-gaveide

Brætspil

Et brætspil er som regel et glimrende samlingspunkt til en fødselsdagsfest. Hos Randomshop finder du et stort udvalg af brætspil i alverdens kategorier. Du kan med fordel forære fødselaren et sådant eller blot medbringe det som en ekstra ting til hans 25-års fødselsdag. Kender gæsterne ikke allerede hinanden, vil et brætspil helt sikkert hjælpe socialiseringen på vej og samtidig gøre det ud for den underholdning, som nogle gange mangler til en ellers god fest. Partners, Sequence, Det dårlige selskab, Hint, Idiotkundskab, Upassende. Mulighederne er mange, og du ved helt sikkert, hvad der bedst falder i selskabets smag.

Brætspillene koster fra kr. 79,95,- og opefter.

Find inspiration til et brætspil i gave her!

braedtspil-gaveide-25

Chiliboks

Har I ikke råd til at hyre Chili Klaus for en aften, så kan mindre også gøre det. Hans gaveæske sætter mildest talt ild under fødselsdagsfesten. Du får bl.a. lækre chilichips, sød-stærk chiliketchup og en BBQ-sauce med smagfuld habanero-chili. slut af i en flammespyende finale med de meget stærke chilikugler og chilipulver fra Carolina Reaper, som med 2,2 millioner Scoville klassificeres, som verdens stærkeste chilisort!

Når branden en gang er slukket, er det helt sikkert en oplevelse, I kan grine af i mange år efter.

Gaveæsken kommer I en flot æske.

Du kan se, hvad det er, du er på vej til at udsætte dig selv og dine venner for, her

chilli-claus-gaveide-25-foedselsdag