Gaveideer til ham 30 års fødselsdag

Det kan være rigtig svært, at finde på den helt rigtige gave til sin kæreste, søskende, ven eller lign. når de fylder 30 år. Vi har derfor prøvet at hjælpe dig lidt på vej, med denne inspirationsliste, hvor du forhåbentligt kan få en ide eller to til den helt rigtige gave til din pebersvend. For at gøre det hele lidt mere overskueligt, har vi inddelt ideerne i kategorierne

 • Action
 • Sjov
 • Hurtig
 • Personlig
 • Romantiske

Gaveideer til ham 30 år – Actiongaven

Er pebersvenden en af dine rigtige gode kammerater, så er en aktionfyldt gave vejen frem for dig. Du kan altid gå med en af klassikerne såsom paintball, go-cart eller lign. så derfor har vi fundet nogle lidt anderledes aktionfyldte oplevelser, som helt sikkert vil være et hit hos pebersvenden!

En dag som Specialagent

Er din pebersvend en rigtig James Bond, så ligger denne gave lige til højrebenet. Her får han sammen med vennerne mulighed for udleve deres indre james bond, Rambo og Terminator med hjælpe af professionelle danske livvagter på europas største uddannelsesfacilitet.

Efter en briefing gives der gas med defensiv køreteknik. Her gennemgås teknikker som 180 graders vendinger, undvigemanøvrer og bakkeøvelser. Øvelserne går ud på at ryste forfølgere af ved enten flugt eller afsporing, hvilket kræver gode og smidige køreegenskaber. Herefter er der fysisk træning i nærkamp. I kommer til at øve livvagtens særlige afvæbnings- og nærkampsteknik med både slag og spark. Derudover læres der også om våbenhåndtering, hvor træningen foregår med Glocks, og der skal øves taktiske formationer til fods og i bil for at beskytte klienten under transport.

Til sidst bliver du kastet ud i scenarier fra rigtige attentatforsøg. Her lærer du de helt rigtige afværgeteknikker, og hvordan en VIP bringes i sikkerhed.

Prisen pr. person ligger på 2.499 kr.

Du kan købe gaven her

30-aars-foedselsdagsgave-agent

Kom i vindtunnel

Leder du efter en lidt anderledes gave, som pebersvende med 90 % sikkerhed ikke har prøvet, så kunne en tur i vindtunnel være et godt bud. Her får du lov til at lege supermand for en dag og opleve, hvordan det er at svæve rundt i vægtløs tilstand.

Priserne starter fra 695 kr. og opefter, så det ligger også indenfor en ramme, hvor de fleste kan være med.

Gaven kan købes her

foedselsdagagave-30-mand-sky

Tur i superbil

Er din kæreste en rigtig drengerøv med benzin i blodet, så er der ingen tvivl om, at du skal give ham en tur i hans drømmebil. Der er efterhånden rigtig mange muligheder på markedet, hvor du b.la. kan få en køretur i en Ferrari, Lamborghini og Aston Martin. Hver opmærksom på, at der både er mulighed for at køre selv eller være passager, hvor vi klar anbefaler at ofre en smule ekstra og lade pebersvenden selv køre bilen. Er pebersvenden interesseret i biler ligger denne gave lige til højrebenet.

Priserne starter fra kr. 430,-

Se forskellige biler og priser her

Den personlige gave til ham 30 år

Er pebersvenden en nær ven eller kæreste, så kunne en personlig gave være en rigtig god ide. Det giver typisk et ekstra niv i hjertet, når man får en gave, hvor der ligger mere tid og tanke bag. Vi har været i tænkeboksen og fundet et par gode ideer til personlige gaver, der går lige i hjertet.

Klippekort til diverse ydelser

Vil du gerne give en sjov og personlig gave, så kan klippekortet være en rigtig sjov ide. Vi har typisk oplevet klippekortet blive givet af kæresten, men vi kan sagtens se andre bruge ideen alt efter relationen til pebersvenden. Forslag til ydelserne kunne være:

 • Opvask
 • Rengøring
 • Hent øl
 • Bag en kage
 • Lav mad
 • Få et lift

Prisen er overkomlig iform af en smule papir og printerblæk. Du kan hurtigt finde en mase gode skabeloner med en hurtig googlesøgning “klippekort til kæresten” Du kan f.eks downloade disse gavekort fra romantikerne.dk

Klippekort-til-kæresten

Sexet undertøj (Som du skal have på)

Denne gave er altid et hit, lige meget hvilke pebersvend du har at gøre med. Kombinere gerne undertøjet med en lille forestilling, hvor han rigtig får mulighed for at nyde synet af dig. Og ja, det er en klassiker, men det gør den hverken mindre god eller ham mindre begejstret. Vi anbefaler derudover, at du har gaven på, inden du giver den.

Priserne på undertøj kan varier meget alt efter type og mærke. Du kan dog finde noget rigtig fint lingeri for omkring 6-800 kr. her.

undertøj-gaveide

Mystery dag

Lav en dag fuld af overraskelser, hvor din pebersvend går fra den ene fede oplevelse efter den anden. Du kan evt. kombinere det med nogle af de andre oplevelser, som vi har samlet her på siden. Mystery dag starter gerne med en introduktion til dagen, hvor en lille ledetråd bliver delt med fødselaren, hvorefter dagens oplevelser starter.

Prisen kan varier rigtig meget alt efter temaet, ambitionsniveauet og hvor meget du kan lave selv.

mystik-gaveide

Sjove & hyggelige gaveideer til ham 30 år

Leder du efter en gave, som øser af både hygge og sjov, så har vi her fundet et par gode bud. Fælles for gaverne er, at de passer til de fleste og vi er sikker på, at det også kunne være et hit hos din pebersvend.

Bryg din egen øl  

Er din pebersvend en rigtig ølelsker, så kunne denne gave bestemt være noget for ham. Her får han mulighed for at brygge sin helt egen. Han har altså mulighed for at lave en rigtig 30 års fødselsdagsøl. som han vil kunne servere til venner og familien og huske tilbage på denne oplevelse.

Der findes mange forskellige bryg selv øl sæt og vi kan anbefale denne som koster kr. 279,-

bryg-oel-gaveide

Escape Room

Er din pebersvend til mystik og gåder, så vil vi anbefale, at give ham en tur til et af de mange escape room games, der findes rundt omkring i landet. Her skal han, i samarbejde med venner/familie, finde sin vej ud af et rum/bygning inden en bestemt ud. Man kan kun finde ud af bygningen ved at løse en række gåder og spil, som til sidst leder jer ud i friheden. Der findes rigtig mange forskellige temaet lige fra gys til harry potter, så der er bestemt også noget, der kunne passe til din pebersvend.

Priserne starter fra 500 kr. og frem.

Her kan du finde Escape Room i både Herning, København og Århus

Massagekursus (kan gives begge veje)

En rigtig sjov og romantisk ide, som vi på førstehånd har set blevet givet til en 30 års fødselsdag. Gaven blev givet af pebersvendens kæreste, som mente, at pebersvenden godt kunne forbedre hans massage skills. Gaven skabte en rigtig god stemning og en masse grin i lokalet, da pebersvenden fortalte gæsterne om gaven. Efterfølgende er gaven også flittigt blevet brugt, dog mest til gavegiverens fornøjelse.

Priserne ligger fra 400 kr. og op

Der er flere der udbyder parmassage, så vi anbefaler at finde en nær dig.

massage-gaveide

Gaveideer til ham – Den hurtige gave

Vi kender alle situationen, vi er på vej til en fødselsdag, men har ikke rigtig fået styr på gaven endnu. Man forsøge frabrilsk at skrive til andre af gæsterne for at se om man kan være med i deres gave. Men bare rolig, vi har fundet tre gaver, som du lynhurtigt kan få sat på benen og sikre din værdighed hos pebersvenden og de andre gæster.

Biograftur

Er du praktisk talt på vej til festen, men ikke lige fundet den helt rigtige gave endnu? Så kan en biograftur helt sikkert skaber glæde hos pebersvende. Der er en grund til, at det er blevet klassikere!

Prisen inklusiv popcorn og sodavand ligger på 300 kr.

Du kan købe biografturen i diverse supermarkeder og tankstationer

biotur-gaveide

En god vin, gin eller lign

Er din pebersvend typen, der dufter til sin vind inden han drikker, aldrig blander whiskyen op med cola, osv. Så går man aldrig helt galt i byen, hvis man tager en god flaske et eller andet med. Husk nu for gud skyld, at det ikke skal være den billige nede fra Netto, da pebersvenden helt sikkert vil vide, at din gave har koste 30 kr.

Offer gerne et par100 kr. sedler på en god flaske et eller andet.

Kan fåes i diverse supermarkeder

gin-gaveide

Tøm en pølsevogn

En lille favorit her på kontoret, er tøm en pølsevogn gavekortet, hvor man, som overskriften ganske klart beskriver, tømme en pølsevogn. Reglerne er meget klare, du har 2 timer til spise alt hvad hjertet begære, hvorefter du typisk døjer en smule med mavepine og trænger til en lille lur. At gaven på ingen måde er økonomisk fornuftig, medmindre du virkelig er en æde-mester, er en helt anden sag.

En rigtig sjov gave til personen, som elsker hotdog, pølsemixen og bøfsandwichen!

Prisen er 300 kr. for 1 times “Tøm en pølsevogn”

Du kan købe gaven i diverse supermarkeder og online her 

pølsevogn-gaveide