Gaveideer til hende 25 års fødselsdag

Går du og leder efter den helt rigtige gave til din veninde, kæreste eller søster, der snart fylder 25 år, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har fundet en hel række af gode gaveideer, som spænder bredt mellem action, hygge, sjov og personlige. Vi håber du kan bruge vores forslag til noget!

25-fodselsdag-hende

Actiongaven til kanelmøen med krudt i røven

Ballonflyvning

Skal fødselsdagsbarnet virkelig have en på opleveren, så kunne en ballontur bestemt være en mulighed. Her får du både spænding og afslapning i en og samme pakke. Take off får typisk pulsen op hos de fleste, når flammen for alvor puster liv i ballonen. Herefter sænker freden sig, når du langsomt svæver hen over by og land. Ballonflyvning kan foretages i hele landet, hvor vi personlig har gode erfaringer med Silkeborgflyvningen, der finder sted over noget af Danmarks flotteste natur.

En ballonflyvning koster typisk fra 2.195 og du kan finde de forskellige udbydere her. 

Bridgewalking Lillebælt

En sjov og anderledes oplevelse er en guidet tur over den gamle Lillebæltsbro. Her får du mulighed for at komme 60 meter over havetsoverflade og gå i fodsporene af de brobisserne, der i 30’erne byggede datidens største bro i Danmark. Turen byder både på en masse historie, men også en helt fantastisk og unik naturoplevelse over skønne lillebælt.

Prisen for en voksen er 289,- og du kan læse mere omkring turen på bridgewalking.dk

Faldskærmsudspring

Noget nær den vildeste oplevelse, er at kaste sig selv ud fra 4 km højde og oplever følelsen af at styrte mod jorden i en helvedsfart. Når det første chok lige har indfundet sig, kan du efterfølgende nyde den fantastiske udsigt og denne ville følelse af, at bevæge sig med over 200 km/t. Med et faldskærmsudspring er du hvert fald helt sikker på, at din gave aldrig vil blive glemt.

Se en oversigt over forskellige faldskærmsudspring, hvor priserne starter fra kr. 2.200,-

Den personlige gave til hende 25 års fødselsdag

Fotocollage med jeres minder

Er du på udgik efter en mere personlig gave, som for alvor skal smelte fødselarens hjerte, så kunne en foto-collage være et rigtig godt bud! Samle en helt masse glad billeder og sammensæt dem til et stort dejligt billede, der leder tankerne tilbage på de dejlige stunder i har delt sammen. Der er rigtig mange muligheder indenfor billeder collager og det er kun fantasien der sætter grænser.

Priserne starter typisk fra kr. 250,- og opefter. Jeg har tidligere benyttet Plakattryk og Illux med stor succes.

fotocollage-gaveide

Smykke med indgravering

Leder du efter en længerevarende gave, som skal gå lige i hjertet, så er et smykke bestemt en mulighed. Det er ikke for sjovt, at smykker bliver kaldt for en kvinds bedste ven, så skal du bruge en sikker vinder, så kunne et smykket bestemt være et godt bud. Du kan med fordel få smykket indgraveret, hvis du ønsker at tilføje lidt ekstra personlighed til gaven. Det kunne f.eks. være ”Bedste venner for evigt og altid”

Priserne varier rigtig meget alt efter smykke, men kan typisk findes fra kr. 250,- og opefter.

Se nogle forskellige muligheder her  

smykke-gaveide

En tur i spaen

Du tænker måske ikke umiddelbart at et spa-ophold er verdens mest personlige gave, men hvis det er noget I gør sammen, er der rig mulighed for at dele livets glæde og sorger med hinanden, mens man plasker rundt i de forskellige bade. Der er et ton af muligheder, når det kommer til spaophold, hvor der både kan tilkøbes mad, overnatning osv. alt efter temperament.

Prisen for en spadag starter typisk omkring kr 400,-

Du kan finde et par forskellige spamuligheder her

spadag-gaveide

Sjove & hyggelige gaveideer til hende 25 år

Smagning

Ginsmagning, portvinssmagning, ølsmagning og champagnesmagning. Mulighederne er stort set uendelige. Har fødselaren en barista i maven, så er denne gave den helt rigtige. I har mulighed for at tilgå smagningen som gruppe, så fødselaren kan dele den spændende og appetitvækkende oplevelse med sine nærmeste. Flere forskellige barer tilbyder smagninger, og I kan vælge lige netop det sted og den drik, der passer til hendes smag.

Prisen afhænger selvfølgelig af, hvilken type spiritus I skal smage, men den ligger typisk omkring kr. 299,- pr. person. Arrangementet strækker sig typisk over en aftentime eller to.

Du finder et bredt udvalg af smagninger her

smagning-gaveide

Kropspude

Zzz… søvnbesværet er pist væk. Giv fødselaren en yderst praktisk anvendelig gave, som løser alle hendes søvnproblemer med et fingerknips. Den u-formede kropspude fra Zenkuru gør det nemmere at finde den optimale sovestilling og kan være en særlig god hjælp for gravide kvinder, fordi den giver aflastning og støtte til både nakke, mave, ryg og ben.

Zenkurus kropspude fås for kr. 499,- hos Coolstuff.

Du kan finde alle detaljerne om puden her

kropspude-gaveide

Sort sol

Er fødselaren til forunderlige naturoplevelser, så vil du glæde hende med en gave som denne. Sort sol kan opleves flere steder i landet, dog primært omkring Tøndermarsken, og det foregår alt sammen med en guide ved jeres side, der kan stille jeres videbegær om naturen, dyrelivet og ikke mindst stærenes imponerende og iøjefaldende ”godnatdans”. Fænomenet kaldes sort sol, fordi stærene flyver ind over landet i en stor flok og nærmest forårsager en solformørkelse.

I kan opleve sort sol på en guidet tur for kr. 185,- per person

Den hurtige fødselsdagsgave til hende 25 år

Snug Rug Deluxe tæppe med ærmer

Hyggeplaiden Snug Rug Deluxe er noget, som enhver kvinde vil forgude, når vinderkulden melder sin ankomst. Tæppet har indbyggede ærmer, så du uden problemer kan benytte fjernbetjeningen eller læse i din bog samtidig, uden tæppet glider ned. Du kan vælge mellem syv forskellige farver, alt efter hvad der passer bedst til fødselaren. Snug Rug Deluxe tæppet med ærmer er gaven, som fødselaren først indser nødvendigheden af, når hun tager det i brug hjemme på sofaen en vintermorgen eller -aften.

Tæppet fås for kr. 249,- hos Coolstuff.

Læs mere om Snug Rug Deluxe tæppet her

hygge-taeppe-25-gave

Hvor har du rejst?

Leder du efter en personlig gave til den rejselystne fødselar, er Scratch Map et oplagt bud. Scratch Map er, som navnet antyder, et verdenskort, der giver fødselaren mulighed for at markere alle de steder i verden, vedkommende har besøgt gennem tiden. Scratch Map virker ligesom et skrabelod. Kortet kan både fungere som almindelig vægpynt i fødselarens hjem, men også som en perfekt samtalestarter, når hun får gæster på besøg.

Scratch Map koster bare kr. 119,95,- hos Randomshop. Ved køb af to plakater er stykprisen kr. 95,96,-.

Læs mere om Scratch Map her

verdenskort-scratch-gave-25

Quizspillet tøsemiddag

Mange gaver risikerer at gå i glemmebogen, før de overhovedet er blevet taget i brug. Og så kan man jo lige så godt forære fødselaren noget, som man kan få udbytte af med det samme. Tøsemiddag er quizspillet, der sætter godt gang i en hyggelig og sjov tøseaften. 400 spørgsmål om alt lige fra ekskærester, sjove minder og pinlige historier til sexoplevelser vil med sikkerhed være en perfekt partystarter, når 25-års fødselsdagen skal fejres sammen med veninderne.

Køb quizspillet hos Randomshop for kr. 199,-.

Du kan læse mere om Tøsemiddag her

tøsemiddag-quiz-25-gave

Speak Out Spil

Speak Out er en sikker vinder til fødselsdagsfesten, hvis lattermusklerne for alvor skal smøres. Når du tager mundstykket i munden, forvandles al tale til meningsløst vrøvl – til latterfryd og fornøjelse for tilhørerne. Spillet gælder i al sin enkelthed om at gætte, hvad der bliver sagt, men det vil vise sig langt sværere, end du overhovedet kan forestille dig.

Festspillet egner sig til 4-10 spillere, så hele selskabet kan se frem til at blive godt underholdt. Speak Out Spillet koster kr. 249,- hos Coolstuff.

Du kan bestille spillet her

Speak-out-gave-25