Gaveideer til hende 30 års fødselsdag

Det kan være rigtig svært, at finde på den helt rigtige gave til sin kæreste, søskende, ven eller lign. når de fylder 30 år. Vi har derfor prøvet at hjælpe dig lidt på vej, med denne inspirationsliste, hvor du forhåbentligt kan få en ide eller to til den helt rigtige gave til din pebersvend. For at gøre det hele lidt mere overskueligt, har vi inddelt ideerne i kategorierne

 • Action
 • Sjov
 • Hurtig
 • Personlig
 • Romantiske
gaveideer

Actiongaven er til pebermøen med krudt i røven

Har din pebermø evig krudt i røven og svært ved at sidde stille? Så er en aktiv gave vejen at gå! Vi har samlet tre gode forslag til gaver, som passer perfekt til den aktive og eventyrlysten pebermø.

Tur på hesteryg

De fleste kvinder har på et eller andet tidspunkt gået til ridning, hvilket du med fordel kan udnytte. Kvinder elsker når du gør noget for dem, hvilket du gør, når du måske ikke selv gider, men gør det for dem. Og derudover elsker de, når de kan gøre dig en smule til grin og være bedre end dig til noget. Faktisk kan ridning også være overraskende sjovt som fyr, så hvorfor ikke give din pebermø denne win-win gave.

Prisen varier selvfølglig efter ambitionsniveau og turens længde, men forvent at priserne starter omkring de 250 kr.

Gaveide-til-hende-30aar-riddetur

Gorilla Park

Er din pebermø bange for højder, så er denne gave perfekt til at hjælpe hende af med denne frygt. I gorilla park skal du leje Tarzan for en dag og svinge dig rundt i skov toppene. Praktisk talt er det en forhindringsbane 30m oppe i luften, hvor du også får mulighed for prøve nogle rigtig fede svævebaner. Der er flere forskellige steder, der tilbyder det i Danmark b.la. i København, Vejle og Aabenraa.

Prisen ligger på omkring 300 kr. pr. person.

Gaveide-til-hende-30aar-klatring

Tur i kajak

Book en kajaktur til din pebermø og bliv en naturoplevelse rigere. Er din pebermø lidt af et naturmenneske, vil en sådan gave gå lige i hjertet. Vi anbefaler at kombinere kajakturen med en overnatning på en af de mange naturpladser, hvor i kan hygge jer omkring bålet og overnattet i et af de allerede byggede shelter.

Prisen pr. person for en dags leje af en kajak ligger på ca: 500 kr.

Du kan finde forskellige kajaksteder her!

Den personlige gave til 30 års fødselsdag

Der er ikke noget som en personlig gave, der kan få smilebåndet helt udspændt og få en lille tåre til at vise sig i øjenkrogen. Vi kommer her med tre bud på, hvordan du kan slå benen væk under pebermøen med en personlig gave til hendes 30 års.

Billedcollage/bog med jeres minder

En rigtig sød og personlig gave kunne være, at samle dine billeder af pebermøen og dig og lave dem om til en billedcollage eller bog. Du kan med fordel også skrive en lille tekst til de enkelte billeder, der lige giver det sidste krymmel på toppen. Vi ved at denne gave vil gå lige i hjertet på din pebermø! Det gør den hvert fald hos os

Prisen varier alt efter ambitionsniveau, men forvent at prisen til print, bog osv. ligger fra 300 og opefter

Du kan se priser og finde forskellige collager her

Gaveide-til-hende-30aar-billede-collage

Danselektioner

De fleste kvinder er rigtig begejstret for at danse. De færreste fyrer er begejstret for at danse (medmindre de har drukket først). Derfor kunne en sjov gave være, at tage med pebermøen til danselektioner. Der er et væld af forskellige dansestile såsom salsa, pardans, samba osv. Udbydere af undervisning er der også rigelige af, hvor du både kan finde konkret undervisning, men også hold, hvor man kan komme og gå som man vil.

Priserne variere alt efter om i ønsker privatundervisning eller kan nøjes med gruppeundervisning. Du kan f.eks. få salsa undervisning her for kr. 499,- for to personer. 

Gaveide-til-hende-30aar-dans

Smykker er din bedste ven

Der var engang en person der sagde, at smykker er en kvindes bedste ven. Faktisk kan smykker også være en mands bedste ven, da de er en garanti for smil og taknemlighed. Derudover får din pebermø en vedvarende gave, som de altid har i nærheden og får dem til at tænke på dig. Der er rigtig mange muligheder, når det kommer til smykker og i dag kan du faktisk få smykker, der ikke nødvendigvis koster spidsen af en jetjager. Hvis du vil gøre det en anelse mere personligt, kan du overveje, at få smykket indgraveret med en lille tekst.

Priser starter typisk fra 150 kr. og opefter

Du kan se nogle forskellige smykke og indgraverings muligheder her 

Gaveide-til-hende-30aar-smykker

Den sjove & hyggelige 30 års gave

Er du på jagt efter en sjov, anderledes og hyggelig gave til din pebermø, så har vi tre rigtig gode bud. Alle 3 forslag bygge på aktiviteter, som pebermøen og dig med fordel kunne lave sammmen.

Dinner in the dark

Et restaurant besøg lyder måske ikke som verdens mest innovative ide, men det skal du ikke lade dig narre af. Dinner in the dark er en meget anderledes madoplevelse, hvor du sidder i fuldstændig mørke og nyder din mad. Det er en rigtig sjov, underlig og en smule angstprovokerende, at spise på denne måde. Hvis du leder efter en lidt skæv gaveide, så kunne dette bestemt være et godt bud.

Pris: 955 kr. pr. person

Gaveide-til-hende-30aar-dinner-in-the-dark

En tur i teateret

Danmark har nogle af de bedste teater i verden, men de færreste dansker har faktisk besøgt dem. Derfor foreslår vi, at tage ind og opleve en forestilling, hvor både omgivelserne og forestillingen forhåbentligt bliver en stor oplevelse. Vi kan blandt andet anbefale fredericia teater, som har haft kæmpe succes med deres disney forestillinger.

Priser fra 250 og opefter

Vi anbefaler at finde dine billetter på teaterbilletter.dk 

Gaveide-til-hende-30aar-teater

Madkursus

Vi fortsætter i maduniverset og foreslår, at du giver din pebermø et madkursus. Hun skal selvfølgelig have en vis interesse i mad eller et ønske om at blive bedre, men så er det også en super god ide. Du kan evt. selv vælge at tage med, så i begge kan få en rigtig god oplevelse sammen. Der findes også kurser indenfor bagning, desserter, specifikke madkulturer, så der et væld af muligheder.

Priser starter ved 500 kr. og opefter.

Se et udvalg af forskellige kurser her

Gaveide-til-hende-30aar-madkursus

Den hurtige fødselsdagsgave

Vi kan alle komme ud for, at skulle finde en gave i sidste øjeblik, hvilket er sket mere end en gang for mange her hos Kanel25år. Derfor kommer vi her med tre gode bud på gaver, som du hurtigt kan anskaffe dig på dagen.

Brætspil

Brætspil er på mange måder vanvittig undervurderet når det kommer til underholdningsfaktor. Derfor kan vi helt klart anbefale, at give et brætspil i gave til pebermøen. Vi anbefaler følgende spil:

 • Partners
 • Settlers
 • Ego
 • Bezzerwizzer
 • Sequenze
 • Uno

Alle disse spil er rigtig god underholdning og kan spilles med både få og flere deltagere. En super god gaveide, som du kan nyde sammen med pebermøen i mange år frem.

Prisen ligger på mellem 200 og 500 kr.

Du finder de forskellige brætspil her 

Gaveide-til-hende-30aar-spil

En lækker gavekurv

En hurtig og nem gave ide, kunne være, at lave en kurv med alle din pebermøes livretter. Gavekurven kunne f.eks. indeholder chokolade, kaffe, vin, blomster, biografbilletter eller andre lækkerier, som du ved din pebermøen ville elske.

Prisen starter ved ca: 200 kr.

Gaveide-til-hende-30aar-gavekurv

Tivolitur

Tivoli er altid et besøg hver, om du er voksen eller barn. Vi anbefaler både at besøge tivoli i Århus og København, da begge steder er rigtig hyggelig og fuld af sjove forlystelser. Begge steder kan du købe gavekort, som kan gives i gave.

Forvent at bruge ca: 200-400 kr. pr.

Vi anbefaler: Tivoli København og Tivolifriheden Århus