Kanel til pulverslukker – Den perfekte 25-års fødselsdagstradition

Sædvanen tro skal en 25-års fødselsdag markeres med kanel til fødselaren. Det hører sig ganske enkelt til fejringen af en persons første kvarte århundrede.

Hos Kanel25år holder vi kaneltraditionen i hævd. Du har mulighed for at erhverve dig alle de nødvendige dele til en veludført gimmick på fødselsdagsbarnet. Vores store sortiment af kanel egner sig især godt til en pulverslukker, der har en gedigen effekt, når kanelen sprøjtes ud over vedkommende med ekstra stor styrke.

Vores mest solgte produkt er 15 kg kanelpakken til 965 kroner. Her får du rigeligt med kanel til at bade din gode ven i kanel fra top til tå. Du kan fylde pulverslukkeren med kanel eller tage løvblæseren i brug, så både fødselaren og de øvrige tilstedeværende får sig en festlig, sjov og lettere bemærkelsesværdig oplevelse, som de sent vil glemme J

25kg-kanel-med-udstyr-25-aars-foedselsdag

Pulverslukker med kanel

En pulverslukker med kanel er det ultimative indslag til 25-års fødselsdagen. Bestil kanelen til pulverslukkeren hos Kanel25år i dag, så I kan begynde forberedelserne til festivitassen snarest muligt.

Vær opmærksom på, at en pulverslukker forbruger kanelen meget hurtigt. Derfor er der behov for at købe et stort parti kanel, så pulverslukkeren for alvor formår at sætte sit præg på fødselsdagen og fødselsdagsbarnet ikke mindst. Han eller hun må godt stinke lidt af kanel i et par efter oversprøjtningen.

Det tager de bestemt ikke skade af, og så kan man måske endda lugte sig frem til vedkommendes alder i stedet for at spørge J

pulverslukker-kanel-peber-25-30-aars-foedselsdag

Vigtige sikkerhedsforanstaltninger for pulverslukker med kanel

Man har før hørt, at nogle mennesker er kommet til skade efter brug af en pulverslukker, men det er typisk i situationer, hvor folk ikke har handlet forsvarligt.

Den typiske årsag til, at det kan gå galt, er, at kanelet påfyldes pulverslukkeren med alt for højt tryk. I bør derfor være opmærksomme på ikke at fylde pulverslukkeren med for mange bar, da et mindre tryk er rigeligt til at gennemføre opgaven.

Alternativt kan du benytte dig af en løvblæser, som tidligere nævnt, eller en kompressor, der kan blæse kanelen ud over fødselsdagsbarnet. Alt sammen virker efter samme hensigt og uden risiko, hvis du blot tager de naturlige og åbenlyse hensyn, det kræver. Disse to metoder kræver i hvert fald ikke de samme sikkerhedsmæssige foranstaltninger, som tilfældet er med pulverslukkeren.

Køb sikkerhedsudstyret hos Kanel25år

Hos Kanel25år er det også muligt at tilkøbe udstyr i form af gaffatape, sikkerhedsbriller og støvmaske. Udstyret kan også indgå i en pakke sammen med kanelen, så du bestiller og modtager det hele samlet.

Med vores sikkerhedsudstyr ved hånden er du maksimalt forberedt til begivenheden. Uanset hvor omfattende pulverslukkerens kanelskud bliver, er hovedpersonen sikret optimalt med det simple udstyr fra Kanel25år. Selv om det kan virke en smule brutalt at overstrø en fastbundet person med kanel via en pulverslukker, så er der altså slet ingen fare på færde. Det kan højest føre til en solid krampe i mellemgulvet hos tilskuerne, fordi optrinnet påkalder sig et grineflip af dimensioner.

Øjne, næse og mund er skærmet mod kanelen med dette tilbehør. Gaffatapen sætter jer i stand til at fastgøre fødselaren til en lygtepæl, et træ eller lignende, så pulverslukkeren rigtig kan få fat, og han eller hun ikke har nogen som helst mulighed for at undslippe pulverslukkeren kanelskud.

udstyrspakke-25-30-aars-foedselsdag

25 år og kanel: Sådan gør du

Kanel25års hjemmeside forsyner dig også med en komplet og meget fyldestgørende guide til, hvordan det store kanelstunt gennemføres efter de bedste forskrifter. Her finder du gode råd til, hvad de skal foregå både før, under og efter seancen, hvis det store nummer skal leve fuldt ud op til jeres forventninger og direkte ind på mindernes allé.

Kanel25år tilbyder flere billige pakkeløsninger med både kanel og peber til 30-års fødselsdagen. Hvis I har behov for ekstra pynt til festen, er vi også leveringsdygtige i det.

Når pulverslukkeren er pakket væk, kan det regulære arrangement – hvis man kan tillade sig at sige sådan – tage sin begyndelse med alt, hvad der hører sig til af flag, balloner og andre former for pynt til den helt store guldmedalje.

Pulverslukkeren med kanel er en genial opfindelse

Kaneltraditionen har ikke ret mange år på bagen, men hos Kanel25år synes vi, at ophavsmændene til idéen er intet mindre end geniale. Hvorfor skal en fødselsdagsfest altid være så forbandet stueren? Nogle gange er der behov for lidt ekstra lir til at peppe stemningen op og puste liv i festen. Pulverslukkeren med kanel er den oplagte partystarter til lige netop det formål.

Behøver du yderligere inspiration til 25-års fødselsdagen, er Kanel25år spækket med gode idéer og påfund, som kan komme enhver til gode.

Det er altid en god start at købe kanel ind til pulverslukkeren, når en 25-års fødselsdag står for døren, så ved du, at festen med sikkerhed får et højdepunkt, der pirrer alle sanser og sætter lattermusklerne igen med at arbejde, ej at forglemme J

Bestil kanel til pulverslukkeren i dag og få produktet leveret inden for 1-2 hverdage. Kanel25år leverer kanel til hele Danmark, så du skal endelig ikke holde dig tilbage, hvis du for eksempel er en sprængfarlig jyde på afveje i København med at ønske om at holde fast i traditionerne fra hjemegnen. Vi er klar til at tage i mod din ordre til hver en tid og forsyne dit 25-års fødselsdagscrew med kanel til op over begge ører.

Pulverslukkeren med kanel er et garanteret hit til festen!

Kaneltradition-i-dag
25kg-kanel-med-udstyr-25-aars-foedselsdag