Kanel 10 kg

765,00 kr.

Bestil inden 12:30 og din pakke er fremme i morgen (Hverdage). Du kan også benytte vores hent-selv mulighed og hente din pakke med det samme!  

Vi har 8 udleveringssteder fordelt i hele lande, hvor du kan hente din bestilling med det samme! – Læs mere og se vores hent-selv steder her!

 

Varenummer (SKU): kanel0004 Kategori:

Beskrivelse

25-års fødselaren har måske gjort sig sine forestillinger om, hvad hans eller hendes runde fødselsdag kan indebære, og forhåbentlig formår I at opfylde vedkommendes vildeste forventninger. Kanelmassakren formår altid at bringe latter og glade dage til selskabet. Så selv om hovedpersonen må døje med kanel i hovedbunden og efterladenskaber fra strabadserne i et par dage efter, så er det uden tvivl det hele værd på vennegruppens erindringskonto.

Kanel er og bliver en uundgåelig del af 25-års fødselsdagsfesten. Hos Kanel25år får du 10 kg kanel for 700 kroner. Vi garanterer de billigste priser på både kanel og peber. Finder du produktet billigere et andet sted, yder vi omgående prisgaranti.

Mængden egner sig også perfekt til brug sammen med en pulverslukker eller løvblæser, hvis festen skal have et højdepunkt, som I sent vil glemme. Se også vores 15 kg pakker, hvis I vil være sikker på at have kanel nok.

Bestil resten af festpakken hos Kanel25år

I er næppe i mål med forberedelserne, før I har anskaffet sikkerhedsbriller og støvmaske til fødselaren. I skal formentlig også bruge noget gaffatape til at binde ham fast med. Alt dette kan I bestille i en samlet pakke med kanel for 100 kroner ekstra.

Ikke nok med at vi sælger kanel i forskellige størrelsesordner, så finder I også en masse andet pynt til fødselsdagsfesten i vores webbutik. Vi har festpakker med balloner, flag og så videre til 25- og 30-års-fødselsdagen. Dermed er I klædt godt på til at skyde festlighederne ordentligt i gang.

Apropos festligheder, så råder Kanel25år over et ganske særligt tilbud. I har mulighed for at booke bord på Heidi’s Bier Bar med første omgang betalt og samtidig bestille et fire liters øltårn samt en flaske af husets spiritus med mixer for bare 500 kroner. Så er festen ikke bare godt begyndt, men der er også banet vej videre til byen.

Lutter positive kundeanmeldelser på Trustpilot

Kanel25år gør en stor dyd ud af at sikre en god kundeoplevelse, hver eneste gang der handles hos os. Det giver sig udtryk på Trustpilot, hvor vi udelukkende har modtaget femstjernede bedømmelser fra brugerne.

En af fordelene hos Kanel25år er vores hurtige levering. Bestiller du dit produkt inden kl. 12.30 på hverdage, så har du det dagen efter.

Vi er også tilgængelige for weekendlevering. Du kan tilmed vælge at samle din vare op på et af vores opsamlingssteder i Rødekro, Århus eller København, når det passer dig.

Yderligere information

Vægt 10 kg

Titel

Go to Top
Ugens Tilbud