Kanel 15 kg

1.094,00 kr.

Bestil inden 16:00 på hverdage og din pakke er fremme i morgen. Du kan også benytte vores hent-selv mulighed og hente din pakke med det samme! Læs mere og se vores hent-selv steder her!

✔ Gratis fragt (pakkeshop) ved køb af denne pakke
✔ Danmarks Billigste Priser!
✔ Hent med det samme 8 steder i DK!
✔ Prisgaranti på alle vores pakker!
✔ Dag til dag levering (alle hverdage inden 15:00) 

 

Varenummer (SKU): kanel0005 Kategori:

Beskrivelse

Vores 15 kg kanelpakke er ideel til 25-år-fødselsdagen, hvor hovedpersonen skal stå model til en overraskelse lidt ud over det sædvanlige. Der er kanel i rigelige mængder til et stort selskab. Kanelen kan sågar anvendes sammen med en pulverslukker eller en løvblæser, hvis effekten af indhylningen skal være maksimal.

Har kanelsvenden eller -møen gjort sig forhåbninger om at undslippe kanelbadet, så kan vedkommende godt tro om igen. Med 15 kg kanelpakken fra Kanel25år har I kanel nok til, at cirka 20 personer kan få fornøjelse af begivenheden. Hovedpersonen slipper næppe for at støde på efterladenskaber fra den store dag i tiden efter, for han eller hun står over for en seriøs kanelfejring i gode venners lag.

Bestiller I jeres kanel inden kl. 12.30 på hverdage, sender vi produktet samme dag, så I har det i hænde næstkommende dag.

Hos Kanel25 år tilbyder vi også weekendlevering eller personlig afhentning fra et af vores opsamlingssteder i Rødekro, Århus eller København.

Køb udstyret til dine 15 kg kanel hos Kanel25år

I vores sortiment finder I også kanelpakker indeholdende sikkerhedsbriller, støvmaske og gaffatape, så I er klædt optimalt på til at sætte det store kanelshow ordentligt op.

Du får vores kanelpakke med 15 kg kanel plus udstyr for bare 85 kr. ekstra

Ikke alene forsyner vi jer med kanel til fejringen af fødselaren. I har også mulighed for at bestille en af vores komplette festpakker i webshoppen. Festpakkerne indeholder flag, balloner og meget mere af det, der hører sig til fødselsdagsfesten for enten den 25- eller 30-årige fødselar.

Du er altid garanteret de billigste priser hos Kanel25år. Skulle det alligevel ske, at du finder et tilsvarende produkt billigere et andet sted, så yder vi prisgaranti. Det indebærer ganske enkelt, at vi modsvarer denne pris og giver dig fem procent i rabat for opdagelsen.

Book bord på Heidi’s Bier Bar med Kanel25år

Kanel25år giver jer også billetten videre fra fødselsdagsfesten. Sammen med Heidi’s Bier Bar tilbyder vi jer at booke bord til afterparty’et og samtidig sikre jer en omgang på huset, et fire liters øltårn samt en flaske af husets spiritus med mixer efter eget valg. Alt dette får I for bare 500 kroner.

Kanel25år er førende inden for salg af kanel og peber til 25- og 30-års fødselsdagen. Vi sætter en stor ære i at yde den bedst tænkelige service til vores kunder. Det kommer sig også til udtryk på Trustpilot, hvor Kanel25år kun bliver bedømt med femstjernede anmeldelser.

Yderligere information

Vægt 16 kg
Go to Top
Ugens Tilbud