kanel 2 kg

193,00 kr.

Kanelpakken på 2 kg bliver typisk valgt til fødselaren, der selvfølgelig skal have kanel, men som ikke skal bades i kanel.
Rækker til ca: 3-4 personer, der kaster kanel.

Varenummer (SKU): kanel0001 Kategori:

Beskrivelse

Kanel 2 kg til 25 års fødselsdag

Vores mindste kanel pakke indeholder 2 kg og er helt perfekte til fødselaren, der selvfølgelig skal have kanel, men ikke behøver den helt store tur. Kanel kommer i 2 poser med 1 kg i hver, hvilket gør den perfekt til at dele ud blandt gæsterne.

Har du husket udstyret?

Det er altid en god ide, at sørger for, at kanelsvenden/møen er ordentligt beskyttet. Vi har derfor samlet alt det basale, så du hurtigt og nemt kan få alt hvad du skal bruge til kanelfejringen et sted. Med vores “kanel 2 kg + udstyr” får du støvmaske, sikkerhedsbriller og gaffatape, sendt med dine 2 kg kanel, så du har alt hvad du skal bruge til at holde en rigtig god 25 års fødselsdag.

Hvor meget rækker 2 kg kanel til?

Vi anbefaler, at du budgettere med ca. 500 gram kanel pr. gæst. Det betyeder at 2 kg kanel ca. rækker til 4 personer, der hver giver fødselaren kanel.  Hvis du påtænker at benytte enden pulverslukker eller løvblæser, så tag gerne et kig på enden vores kanel 10 kg eller kanel 15 kg

Yderligere information

Vægt 3 kg

Du kunne også være interesseret i...

Go to Top
Ugens Tilbud