Kanel 25 kg

1.594,00 kr.

Kun hverdage – Bestil inden 15:00 og din pakke er fremme i morgen. Du kan også benytte vores hent-selv mulighed og hente din pakke med det samme! – Læs mere og se vores hent-selv steder her!

✔ Gratis fragt (pakkeshop) ved køb af denne pakke
✔ Danmarks Billigste Priser!
✔ Hent med det samme 8 steder i DK!
✔ Prisgaranti på alle vores pakker!
✔ Dag til dag levering (alle hverdage inden 15:00) 

 

Varenummer (SKU): kanel0006 Kategori:

Beskrivelse

Din bedste ven fylder 25, og det vi jo alle, hvad indebærer. Med vores monsterpakke får fødselaren en fest, som i hvert fald ikke kommer til at skorte på kanel. Forberedelserne til den store fejring kan godt tage sin begyndelse, for der er kanel nok til at sætte alle festens deltagere i sving, når hovedpersonen først skal indhylles i kanel fra top til tå.

Mængden af kanel rækker også i rigelig grad til at blive anvendt sammen med en pulverslukker eller løvblæser, hvis I ønsker at lave en ekstra morsom gimmick ud af kanelfejringen.

Bestil jeres pakke inden kl. 12.30 på hverdage, og så har I den allerede i morgen.

Kanel25år tilbyder ligeledes weekendlevering eller personlig afhentning fra et af vores opsamlingssteder i Rødekro, Århus eller København.

Sikkerhedsudstyr til de 25 kg kanel

Kanel25år sørger også for at forsyne jer med alverdens pynt til fødselsdagsfesten. Vores festpakker kommer til særdeles fornuftige priser, og de indeholder alt, hvad I skal bruge i flag, balloner og så videre for at lave en mindeværdig 25- eller 30-års fødselsdag.

Når det kommer til selve kanelstuntet, råder Kanel25år over sikkerhedsbriller, støvmaske og gaffatape, som skal til for at opnå succes med fejringen.

Du får 25 kg kanel med sikkerhedsudstyr for 85 kroner ekstra.

Kanel25år er udbyder af Danmarks billigste kanel. Nu hvor smagen ikke betyder det store, har vi selvfølgelig valgt den billigste kaneltype til lejligheden, så I får glæde af at kaste kanel efter fødselaren uden at lide økonomisk last.

Finder du alligevel et tilsvarende produkt billigere hos en anden forhandler, modsvarer vi prisen omgående og giver fem procent yderligere i rabat. Det er Kanel25års prisgaranti.

Fortsæt festen på Heidi’s Bier Bar

Når kanelen er skyllet ud af fødselarens hår, og fødselsdagsfesten kalder på ekstra action, står personalet på Heidi’s Bier Bar klar til at tage imod jer. Kanel25år tilbyder i samarbejde med det populære diskotek, at I kan booke et bord, få en gratis omgang, et fire liters øltårn og en flaske af husets spiritus med mixer efter eget valg. Alt dette for blot 500 kroner.

Kanel25år er ikke alene ekspert i kanel. Vi forsøger at binde festlighederne sammen fra start til slut, så I får en dag fuld af gode minder, grin og latter.

Trustpilot afslører, at vores kunder er særdeles tilfredse med de produkter og den service, de bliver mødt af. Kanel25år har udelukkende femstjernede anmeldelser at vise frem indtil nu.

Yderligere information

Vægt 26 kg
Go to Top
Ugens Tilbud