kanel 2,5 kg

193,00 kr.

Bestil inden 15:00 og din pakke er fremme i morgen. Du kan også benytte vores hent-selv mulighed og hente din pakke med det samme!  – Læs mere og se vores hent-selv steder her!

✔ Gratis fragt ved køb fra kr. 399,-
✔ Danmarks Billigste Priser!
✔ Hent med det samme 8 steder i DK!
✔ Prisgaranti på alle vores pakker!
✔ Dag til dag levering (alle hverdage inden 15:00) 

Varenummer (SKU): kanel0002 Kategori:

Beskrivelse

Kanel 2,5 kg til 25 års fødselsdag

25-års-fødselsdagen står for døren, og din gode ven skal selvfølgelig ikke snydes for både at mærke, lugte og føle den stolte danske kaneltradition på egen krop. Man fylder kun 25 én gang i livet, så det er ”once in a lifetime” J

Vores mindste kanelpakke indeholder 2,5 kg og er helt perfekt til fødselaren, der skal have kanel, men ikke behøver den helt store tur. Kanelpakken på 2,5 kg bliver typisk valgt til fødselaren, der er knap så begejstret for traditionen og rækker til, at 4-5 venner kan bidrage til kanelindhylningen.

Bestil din pakke med kanel inden kl. 12.30 på hverdage, og så har du produktet allerede i morgen.

Hos Kanel25år er der også mulighed for weekendlevering eller personlig afhentning på et af vores opsamlingssteder i Århus, Rødekro eller København.

Køb det ekstra udstyr til fødselsdagsfesten hos Kanel25år

Det er muligt at bestille din kanel med udstyr, så du er klædt maksimalt på til fødselsdagsløjerne. Udstyret inkluderer sikkerhedsbriller, støvmaske og gaffatape. Du får 2,5 kg kanel med udstyr for bare 100 kroner yderligere.

Hvis festlighederne kalder på ekstra udsmykning, har vi også pynt med balloner, bordflag og mere til både til 25- og 30-års-fødselsdagen.

Er du ude efter så meget kanel, at det rækker til brug med en pulverslukker eller løvblæser, så skal du investere i kanelpakkerne med enten 15 kg eller 25 kg kanel.

Afslut fødselsdagsfesten på Heidi’s Bier Bar. Få første omgang på huset samt en vennepakke i form af et fire liters øltårn eller en flaske af husets spiritus med mixer. Book bord allerede i dag, så I er sikret en ordentlig bytur, når kaneleskapaderne når sit ophør.

Kanel og service af den bedste slags hos Kanel 25år

Kanel 25år har udelukkende modtaget femstjernede anmeldelser på Trustpilot, så du er garanteret både et produkt og en service af den bedste kvalitet.

Kanel25år er i det hele taget interesserede i at give sine kunder de bedste priser. Derfor yder vi også prisgaranti på alle vores pakker her i webshoppen. Prisgarantien indebærer ganske enkelt, at vi til enhver tid matcher andre butikkers priser og giver yderligere fem procent i rabat, skulle de være bedre end dem i vores webshop.

 

Yderligere information

Vægt 3 kg
Go to Top
Ugens Tilbud