kanel 2 kg

DKK 195,00

Kanelpakken på 2 kg bliver typisk valgt til fødselaren, der selvfølgelig skal have kanel, men som ikke skal bades i kanel.
Rækker til ca: 3-4 personer, der kaster kanel.

Kategori:

Beskrivelse

Kanel 2 kg til 25 års fødselsdag

Vores mindste kanel pakke indeholder 2 kg og er helt perfekte til fødselaren, der selvfølgelig skal have kanel, men ikke behøver den helt store tur. Kanel kommer i 2 poser med 1 kg i hver, hvilket gør den perfekt til at dele ud blandt gæsterne.

Har du husket udstyret?

Det er altid en god ide, at sørger for, at kanelsvenden/møen er ordentligt beskyttet. Vi har derfor samlet alt det basale, så du hurtigt og nemt kan få alt hvad du skal bruge til kanelfejringen et sted. Med vores “kanel 2 kg + udstyr” får du støvmaske, sikkerhedsbriller og gaffatape, sendt med dine 2 kg kanel, så du har alt hvad du skal bruge til at holde en rigtig god 25 års fødselsdag.

Hvor meget rækker 2 kg kanel til?

Vi anbefaler, at du budgettere med ca. 500 gram kanel pr. gæst. Det betyeder at 2 kg kanel ca. rækker til 4 personer, der hver giver fødselaren kanel.  Hvis du påtænker at benytte enden pulverslukker eller løvblæser, så tag gerne et kig på enden vores kanel 10 kg eller kanel 15 kg