Peber 10 kg

999,00 kr.

Bestil inden 15:00 og din pakke er fremme i morgen (Kun i hverdage). Du kan også benytte vores hent-selv mulighed og hente din pakke med det samme! – Læs mere og se vores hent-selv steder her!

✔ Gratis fragt (pakkeshop) ved køb af denne pakke
✔ Danmarks Billigste Priser!
✔ Hent med det samme 8 steder i DK!
✔ Prisgaranti på alle vores pakker!
✔ Dag til dag levering (alle hverdage inden 15:00) 

Varenummer (SKU): peber0004 Kategori:

Beskrivelse

10kg peber til 30 års fødselsdag

Med vores 10 kg peberpakke garanterer I pebersvenden eller -møen en oplevelse, som vedkommende ikke glemmer lige foreløbig. En så stor mængde peber kan med fordel bruges sammen med en løvblæser eller pulverslukker, så fødselaren får en tur af de helt store i maskinen.

Har I en ugift ven eller veninde, som snart fylder 30 år, skylder I jer selv at skabe rammerne om den grinagtige oplevelse, som det vil være at overdække vedkommende med peber fra top til tå, uden han eller hun har nogen som helst mulighed for at forsvare sig selv.

I kan erhverve jer alt det nødvendige udstyr til lejligheden i vores webbutik. For bare 919 kroner får I 10 kilo peber samt sikkerhedsbriller, støvmaske og ikke mindst gafftape til at binde hovedpersonen fast med.

Kanel25år har Danmarks billigste peber

Kanel25år indledte sin gesjæft med salg af kanel i lange baner. Hurtigt blev peber også en del af sortimentet, så de 30-årige nu kan blive fejret med manér på lige fod med 25-års-fødselaren.

Kanel25år har som mål at give jer Danmarks billigste priser på peber. Hvis det alligevel skulle ske, at I finder et tilsvarende produkt billigere hos en anden forhandler, yder vi prisgaranti. På den måde lever vi til enhver tid op til vores slogan om at give jer Danmarks billigste peber.

Hos Kanel25år er vi stolte over at kunne berette, at vores kunder i det hele taget er meget tilfredse med den service, de bliver mødt af på vores hjemmeside. Således er vi på Trustpilot vurderet med fem stjerner i alle de anmeldelser, vi har modtaget.

Oveni de gode priser kan vi også tilbyde hurtige levering af de produkter, I ønsker. Bestiller I jeres pakke med peber inden kl. 12.30 på hverdage, leveres den allerede dagen derpå.

Weekendlevering eller personlig afhentning af jeres pakke fra et af vores opsamlingssteder i Rødekro, Århus eller København er også en mulighed.

Få den komplette 30-års fødselsdagsfest med Kanel25år

Ikke alene leverer vi peberet til jeres fest, I får også en festpakke med balloner, flag og konfetti for bare 125 kroner, som I kan pynte stedet op med.

Når fødselsdagsfesten er ovre og festens deltagere higer efter at bevæge sig videre ud i nattelivet, tilbyder Kanel25år jer at booke bord på Heidi’s Bier Bar. For 500 kroner sikrer I jer en gratis omgang, et fire liters øltårn og en flaske spiritus med mixer, og så har I ellers starten på en god aften.

Yderligere information

Vægt 11 kg
Go to Top
Ugens Tilbud