Peber 5 kg

520,00 kr.

Bestil inden 15:00 (hverdage) og din pakke er fremme i morgen. Du kan også benytte vores hent-selv mulighed og hente din pakke med det samme!Læs mere og se vores hent-selv steder her!

✔ Gratis fragt (pakkeshop) ved køb af denne pakke
✔ Danmarks Billigste Priser!
✔ Hent med det samme 8 steder i DK!
✔ Prisgaranti på alle vores pakker!
✔ Dag til dag levering (alle hverdage inden 15:00) 

 

Varenummer (SKU): peber0003 Kategori:

Beskrivelse

5kg peber til 30 års fødselsdag

Her har I vores mest populære produkt inden for peberkategorien. Pakken med 5 kg peber er perfekt til pebersvenden eller -møen, når vedkommende skal mærke, at han eller hun fylder magiske 30 år. Pakken indeholder peber nok til, at op imod 10 personer kan være med til at føre den stolte pebertradition ud i livet.

Har I ambitioner om at give fødselaren et kæmpe chok, er pakken med 5 kg peber ideel til at give jeres ugifte 30-årig ven eller veninde en overdængning af dimensioner.

Begynd forberedelserne allerede i dag og bestil jeres pakke med peber inklusive sikkerhedsbriller, støvmaske og gaffatape, så I har alt det nødvendige udstyr til at gennemføre pranken med pomp og pragt.

Danmarks billigste peber hos Kanel25år

Hos Kanel25år bryster vi os glædeligt af, at kunne tilbyde jer Danmarks billigste peber. Derfor yder vi også prisgaranti, hvis I mod forventning skulle finde peberet billigere et andet sted. Det vil sige, at vi til enhver tid modsvarer konkurrenternes priser og giver fem procent yderligere i rabat.

Med Kanel25års store udbud af peberprodukter, behøver I så langt fra, at ønske jer derhen, hvor peberet gror. Vi leverer kvalitetsprodukter og yder altid den bedst tænkelige service til vores kunder.

I vores webbutik finder I også festpakken til jeres 30-års fødselsdagsfest. For bare 125 kroner får I flag, balloner, konfetti med mere til at sætte gang i festlighederne.

Når fødselsdagsfesten en gang er ved at ebbe ud, giver Kanel25år jer billetten til den videre bytur. Book bord hos Heidi’s Bier Bar og nyd ud over en gratis omgang på huset, et fire liters øltårn og en flaske spiritus med mixer for sølle 500 kroner. Billigere kan en god aften ikke serveres.

Kanel25år giver femstjernede kundeoplevelser

Trustpilot er den fremmeste indikator på kundernes tilfredshed, hvad angår både den service og de produkter, de bliver mødt af. Kanel25år har indtil nu kun modtaget femstjernede kundeanmeldelser fra sine brugere.

Det er ikke kun de billige priser, men også den hurtige levering, som vi gør en stor dyd ud af hos Kanel25år. Bestiller I jeres pakke med peber eller kanel inden kl. 12.30 på hverdage, får I den således leveret til jeres adresse allerede dagen derpå.

Kanel25år tilbyder også levering i weekenden eller alternativt personlig afhentning af jeres pakke fra et af vores opsamlingssteder i Rødekro, Århus eller København.

Yderligere information

Vægt 6 kg
Go to Top
Ugens Tilbud