Køb kanel online hos Kanel25år

Hos Kanel25år bestræber vi os på, at være danmarks største leverandør af kanel i store mængder. Vi sælger hver dag massere af kanel, hvilket betyder, at vi kan tilbyde vores kunder endnu bedre priser. Vi handler direkte ved producenterne, hvillket betyder, at vi kan tilbyde helt ekstraordinere priser på kanel i store mængder.

Få billig fragt på dit kanel køb

Når du køber kanel online, skal du være opmærksom på, at fragten typisk er en temmelig stor udgift. Dette er helt naturligt, da diverse transportører typisk afregner i vægt, hvilket bestemt ikke er en fordel, når det kommer til at sælge store mængder af kanel online.

Hos Kanel25år er vi klar over, at fragt typisk er et stor irritations moment og derfor har vi også valgt, at give en fragt garanti på 39 kr. for levering til pakkeshop og 49 kr. for levering direkte til døren. Fragten er den samme om du bestiller 2,5 eller 15 kg. kanel.

Vi arbejder ligeledes på, at få afhentningsteder i alle de større byer, så du har mulighed for selv at hente din kanel og dermed spare fragten. Lige nu er det muligt i Århus, men vi forventer snart at præsentere en lignede løsning i København.

Køb meget mere end bare kanel

Hos kanel25åe bestræber vi os på hele tiden at gøre tingene bedre. Derfor har vi også udbiklet en række speciale pakker, der gør det endnu nemmere for folk, der holder 25 års fødselsdag. Vi har udviklet en række udstyrspakker, der indeholder det klassiske udstyr, når kanelsvendens skal have kanel. Pakken inkludere b.la. sikkerhedsbriller, støvmaske og gaffetabe.

Fremadrettet arbejder vi på, at få et endnu brede udvalg, så du kan købe alt, hvad du skal bruge, til en 25 års fødselsdag online på kanel25år.dk

Har du nogen gode ideer eller sjove forslag, så høre vi meget gerne fra dig.

Med venlig hilsen

Teamet bag Kanel25år