Pynt til 30 års fødselsdag

Står du og skal holde en 30 års fødselsdag, men mangler lige det sidste til at skabe den helt rigtige stemning. Hos Kanel25år har vi ikke kun peber til 30 års fødselsdag, men også pynt til den helt store fest. Nedenfor kan du se vores forskellige festpakker.

VI HAR DANMARKS BILLIGSTE PRISER PÅ ALLE VORES PAKKER. DAG TIL DAG LEVERING PÅ ORDRE BESTILT INDEN 12:30 PÅ HVERDAGE

pynt-30-aars-foedselsdag

Festpakke 30 år

DKK 125,00

Har du husket at der skal pyntet flot op? Med vores festpakke, er du klar til at skabe den helt rigtige stemning. Pakken indeholder gurilande, bordflag, strøgflag, balloner og ikke mindst tal-balloner med tallet 30.

Bestil inden 12:30 og din pakke er fremme i morgen

Samlet pakke med pynt til 30 års fødselsdag

Leder du efter pynt til 30 års fødselsdag, så har vi løsningen til dig! Vi har været i den helt store pyntebutik og udvalgt de produkter, som vi synes passer bedst til en 30 års fødselsdag! Vi har samtidig trykket vores leverandør godt på maven, så vi kan tilbyde vores festpakker til DK’s bedste pris. Du finder vores pakker i en almindelig og en stor udgave alt efter rummet du skal udsmykke.

Festpakken indeholder:

  • Bordflag
  • Fødselsdagsbanner
  • Strøgflag
  • Balloner
  • Tal-balloner 25

Vælger du den store festpakke, vil du få dobbelt op på hele pakken, så du får 2 X balloner osv.

Skulle du have nogen forslag eller ønsker til, hvordan vi kan forbedre vores festpakker, så høre vi meget gerne fra dig! Du kan altid kontakte os på info@kanel25aar.dk  eller på 50 42 46 65.