Peber 15 kg

1.350,00 kr.

Bestil inden 15:00 på hverdage og din pakke er fremme i morgen eller hent din bestilling med det samme! – Læs mere og se vores hent-selv steder her!

✔ Gratis fragt (pakkeshop) ved køb af denne pakke
✔ Danmarks Billigste Priser!
✔ Hent med det samme 8 steder i DK!
✔ Prisgaranti på alle vores pakker!
✔ Dag til dag levering (alle hverdage inden 15:00) 

 

Varenummer (SKU): peber0005 Kategori:

Beskrivelse

15 kg peber til 30 års fødselsdag

Nok er I gode, betænksomme venner, men når 30-års-fødselsdagen står for døren, skal pebersvenden eller -møen altså ikke skånes for en ordentlig omgang peber. Det er trods alt kun én gang i livet, man oplever at fylde 30 år.

Traditionen foreskriver, at den ugifte 30-årige mand eller kvinde skal have strøet peber ud over sig, og så må det nødvendigvis være sådan. En rigtig 30-års fødselsdag indeholder peber i lange baner som en naturlig del af fejringen.

Vores kæmpepakke med 15 kilo peber egner sig perfekt til brug sammen med en pulverslukker eller løvblæser, så fødselaren for alvor får kærligheden fra sin store vennekreds at mærke.

Vil I være bare en lille smule venlige over for hovedpersonen, sørger I for at bestille udstyret til begivenheden ved Kanel25år. En pakke med 15 kilo peber samt sikkerhedsbriller, støvmaske og gaffatape fås for 1.435 kroner, og så er I klædt godt på til anledningen.

Giv fødselaren den ideelle 30-års fødselsdagsfest

Kanel25år er ikke kun leveringsdygtig i peber. Vi råder også over den komplette festpakke til 30-års fødselsdagen. Køb en festpakke med balloner, flag og konfetti til 125 kroner. Vi har forskellige pakker til henholdsvis 25- og 30-års-fødselsdagen.

Når festlighederne en gang kalder på en ny energiindsprøjtning, kan I med fordel drage mod Heidi’s Bier Bar. Kanel25år tilbyder jer at booke bord med en gratis omgang, et fire liters øltårn og en flaske af husets spiritus med mixer for bare 500 kroner. Så er efterfesten skudt godt i gang!

Danmarks billigste peber hos Kanel25år

Hos Kanel25år bryster vi os ved at sælge Danmarks billigste peber og kanel. Sker det alligevel, at I mod forventning finder et lignende produkt billigere hos en anden forhandler, yder vi prisgaranti. Det vil sige, at Kanel25år modsvarer prisen og giver fem procent yderligere i rabat.

Bestiller I jeres pakke med peber eller kanel inden kl. 16.00 på hverdage, leveres produktet allerede dagen efter. Der er altså ingen grund til hastværk, hvis I er lidt sent ude med forberedelserne til jeres ven eller venindes runde fødselsdag.

Kanel25år tilbyder også weekendlevering eller personlig afhentning af jeres pakke fra et af vores opsamlingssteder i Rødekro, Århus eller København, hvis det er det mest belejlige for jer.

Billige priser og hurtig levering er en hjørnesten i vores virksomhed. Vi er samtidig overordentlig stolte over at kunne berette om, at vores kunder indtil videre har dekoreret os med femstjernede anmeldelser på Trustpilot.

Yderligere information

Vægt 16 kg
Go to Top
Ugens Tilbud