Billig kanel til 25 års fødselsdag

Leder du efter billig kanel til 25 års fødselsdag, så er du kommet til det rigtige sted! Nedenfor kan du få et overblik over vores forskellige pakker og priser. Du kan med fordel taget et kig på vores kanel + udstyrs pakker, der indeholder alt hvad du skal bruge, når du skal give din ven, kæreste eller lign. kanel

VI HAR DANMARKS BILLIGSTE PRISER PÅ ALLE VORES PAKKER. DAG TIL DAG LEVERING PÅ ORDRE BESTILT INDEN 15:00 PÅ HVERDAGE

Derfor er vi Danmarks billigste kanelshop

Vi startede Kanel25år med den mission at give danskerne mulighed for en nem, hurtig og ikke mindst billig løsning, når det gælder køb af udstyr til den traditionelle fejring af en 25års fødselsdag med kanel. Når du vurderer kanelpriserne hos de forskellige leverandører, så er der nogle ting, som du skal være opmærksom på.

  • Står priserne inklusiv eller eksklusive moms?
  • Hvor meget skal du betale i fragt?
  • Hvornår får jeg min pakke?

Når følgende faktorer er medregnet i dit køb, er det vores klare overbevisning, at Kanel25år vil være det naturlige førstevalg.

  • Alle vores priser er inklusive moms
  • Danmarks laveste fragtpriser på henholdsvis 20, 39 og 49 kr.
  • Mulighed for dag-til-dag levering og weekend levering
Billig-kanel

Få Danmarks billigste kanel til grossist priser!

Her hos kanel25år er vi eksperter i billig kanel i store mængder. Vi handler direkte ved producenterne, hvilket betyder, at vi kan give dig kanel til grossist priser. Derfor er vi også stolte af, at vi kan tilbyde alle vores kunder Danmarks laveste priser på alle vores pakker.

Alle vores kanelpakker indeholder Kassia kanel. Denne kaneltype, er det billigste alternativ i forhold til den dyre ceylonkanel, der bliver betegnet, som en luksus kanel. Smagen i kassiakanelen er typisk en smule grovere og ikke helt så fin som Ceylon og er derfor ikke det oplagte valg til madlavningen

Da vores kanel primært bliver brugt til fejring af 25 års fødselsdag, har vi derfor valgt at benytte den billige kassiakanel, da smagen trods alt ikke har indflydelse på festlighederne

kanelpulver-25-aars-foedselsdag

Vi kan mere end billigt kanel

Hos Kanel25år er vores fornemste opgave, at gøre kunderne glade og tilfredse, når de handler hos os. Det gør vi ved at tilbyde Danmarks laveste priser på kanel, men også at tilbyde en kompetent og hurtig service, hvis der skulle opstå tvivlsspørgsmål eller specielle kundeønsker.

Vi har igennem vores tid som kanelforhandler oplevet, at prisen selvfølgelig spiller en væsentlig rolle og vores billige priser spiller en klar rolle for vores succes. Derudover oplever vi, at leveringstiden og den billige fragt ligeledes spiller en væsentlig rolle for rigtigt mange af vores kunder.

Derfor har vi besluttet at gøre disse forhold endnu bedre for dig. I fremtiden vil du kunne hente din kanel i et af vores 4 opsamlingssteder, der bliver placeret i forskellige landsdele over Danmark. Det betyder, at du altid vil have et opsamlingssted (Udleveringssteder) i nærheden, hvor du kan hente din kanelpakke indenfor 1-2 en timer. Du kan læse mere om levering i forskellige byer på vores by-side

Du kan ligeledes finde en masse inspiration til festen samt de klassiske kanelregler, hvis der skulle være brug for en hurtigt opsummering af de klassiske  muligheder og regler for en 25 års fødselsdag.

Har du en ugift ven/veninde, der snart fylder 30? Vi har også peber til 30 års fødselsdag!

festpakke-25-aars-foedselsdag

Vi har også billigt udstyr til 25 års fødselsdag

Det er generelt en rigtig god ide, at sørge for, at fødselaren har mulighed for at iføre sig en støvmaske og nogle sikkerhedsbriller. Det gør oplevelsen langt mere behagelig for alle, da kanelgiverne kan give den fuld gas, velvidende at fødselaren er i trygge hænder bag masken og brillerne.

Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med udstyr!

Med vores udstyrspakke får du alt, hvad du skal bruge for at gøre kanelfejringen til en god oplevelse for både dig og fødselaren. Du får et par sikkerhedsbriller, en støvmaske samt rigeligt med gaffatape! Udstyrspakken kan købes både individuelt og som en samlet pakke med både kanel og udstyr.

Vi sender hele herligheden direkte hjem til dig, så du kan bruge tiden på at planlægge et brag af en fest. Alt efter den valgte fragtmetode, vil du have pakken i løbet af 1-2 hverdage.

udstyr-kanel-peber-fejring

Hvor meget kanel skal jeg bruge til fejring af 25 års fødselsdag?

Det er et af de spørgsmål vi får ofte. En god tommelfingerregel er, at der ca. skal være 500 gram kanel til hver gæst. Hvis du påtænker at benytte pulverslukker, løvblæser eller lign, så anbefaler vi, at du  vælger vores 10 eller 15 kg. pakker, da kanelen forbruges meget hurtigt.

Nedenfor kan du få et overblik over vores forskellige kanelpakker og hvor mange mennesker hver pakke ca. rækker til.

Kanel 2,5 kg = 5 personer

Kanel 5 kg = 10 personer

Kanel 10 kg = 20 personer (løvblæser/pulverslukker)

Kanel 15 kg = 30 personer (løvblæser/pulverslukker)

kanelfejring-25-aars-foedselsdag