Peber til 30 års fødselsdag

Er du på jagt efter peber til din pebersvend eller pebermø, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Peber 30 år, er vi eksperter i 30 års fødselsdag og har gjort det nemt og lige til, at få peber til din fest. Vi har ligeledes danmarks bedste priser på peber til 30 års samt det dertilhørende sikkerhedsudstyr.

Vi har DANMARK LAVESTE PRISER på alle vores peber pakker. BESTIL INDEN 12:30 PÅ HVERDAGE OG FÅ DIN PAKKE DAGEN EFTER!

Peber 30 år leverandør af peber og udstyr

Hos Peber 30 år har vi samlet alt, hvad du skal bruge, når pebersvenden eller møen skal have peber. Vi har selvfølgelig et stort udvalg af forskellige peber pakker, hvor du kan vælge alt fra vores 2,5 kg pakker til vores 15 kg pakker. Er du i tvivl om, hvilket pakke, der passer til den pebersvend, så kan du finde vores guide nederst på siden. Når pebersvenden skal have peber, så er det selvfølgelig også vigtigt, at i har det nødvendige udstyr. Her kan vi selvfølgelig også være behjælpelige. Vi har en samlet pakke med sikkerhedsbriller, gaffatape og støvmaske, som du kan få sendt med din peber. Derved behøver du kun handle et sted!

Står du og mangler noget, som du ikke kan finde på siden, så høre vi selvfølgelig meget gerne fra dig.

30-aars-Peber-Logo-Mørk

Derfor har vi danmarks billigste peber til 30 års

Vi arbejder hver dag stenhårdt for at få de bedste peber priser forhandlet hjem, så vi kan tilbyde vores kunder nogle rigtig gode pris. Vi køber vores peber direkte ved producenterne, så vores kunder ikke skal betale for fordyrene mellemled. Derfor er vi også rigtig stolte af, at vi har danmarks bedste priser på peber. Når du sammenligner vores priser med alternativer håber vi, at du vil tage hensyn til et par ting.

  • Står priserne inklusiv eller eksklusive moms?
  • Hvor meget skal du betale i fragt?
  • Hvornår får du din pakke?

Hvis du tager disse faktorer med i spil, er vi overbevist om, at Peber 30 år, vil være det naturlige valg for dig, der leder efter peber til en 30 års fødselsdag.

  • Alle vores priser står inklusiv moms
  • Vi har også danmarks laveste fragtpris
  • Vi levere indenfor 1-2 dage med mulighed for pick-up

Finder du mod forventning dit peber et billigere sted, så høre vi meget gerne fra dig!

Peber-toende-30-aars-foedselsdag

Peber 30 år – Meget mere end billigt peber 

Vores primærer formål, er selvfølgelig at tilbyde vores mange kunder de bedste priser på peber, men derudover har vi også et ønske om, at blive det primærer sted, når det kommer til 30 års fødselsdag. Vi har derfor samlet en helt masse viden omkring traditionen, hvordan man traditionelt set giver peber og ikke mindst kommer vi med en masse inspiration og gode ideer til at holde en brag af en 30 års fødselsdagsfest.

Vi håber du kan finde det du søger her på siden, ellers er du meget velkommen til at kontakte os på info@kanel25aar.dk

peber-grov-hakket

Hvor meget peber skal jeg bruge?

Hos Peber 30 år har vi solgt rigtig meget peber og kanel til både 30 og 25 års fødselsdag. Derfor ved vi, at den mest benyttede pakke er 5 kg peber. En tommefingerregl, som vi benytter herinde er, at der ca. skal 500 gram peber pr. gæst. Ønsker i at gå all-in med pulverslukker eller løvblæser, så vil vi anbefale vores 10 eller 15 kg pakker, da peberet ellers hurtigt kan blive brugt op.

Få et overblik over vores forskellige peberpakker nedenfor:

Peber 2,5 kg = Personer 5

Peber 5 kg = Personer 10

Peber 10 kg = Personer 15 (Pulverslukker/Løvblæser)

Peber 15 kg = Personer 30 (Pulverslukker/Løvblæser)

Peber-30-års-fødselsdag

Peber 30 år – derfor startede vi  

Peber 30 år blev stiftet i forbindelse med Kanel 25 år, da vi følte, at der manglede en troværdig, billig og let tilgængelig måde, hvorpå man kunne skaffe peber og kanel til henholdsvis 30 og 25 års fødselsdag. I dag er vi utrolig stolte af, at vi ikke bare har en utrolig masse glade og tilfredse kunder, men også er blevet en af de førende danske leverandør af peber til 30 års fødselsdag. Her er det især vores hurtige support, mulighed for afhentning 4 steder i danmark og ikke mindst vores billige peber priser, der har gjort os til naturlige valg, når folk har skulle fejre 30 års fødselsdag.

Har du nogen forslag til, hvordan vi kan forbedre kanel 25 år og peber 30 år, så høre vi meget gerne fra dig.

Mvh

Temaet bag Kanel25år og Peber30år

Peber30års-logo-uden-cirkel