kanel 5 kg

379,00 kr.

Bestil inden 15:00 og din pakke er fremme i morgen (Kun hverdage) Du kan også benytte vores hent-selv mulighed og hente din pakke med det samme! – Læs mere og se vores hent-selv steder her!

✔ Gratis fragt ved køb fra kr. 399,-
✔ Danmarks Billigste Priser!
✔ Hent med det samme 8 steder i DK!
✔ Prisgaranti på alle vores pakker!
✔ Dag til dag levering (alle hverdage inden 15:00) 

Varenummer (SKU): kanel0003 Kategori:

Beskrivelse

Din gode ven fylder 25 år, og det skal selvfølgelig ikke gå ubemærket hen. Han fortjener en gedigen omgang kanel, ligesom han sikkert har været med til at udsætte så mange andre for.

Vores 5 kilos kanelpakke er det mest populære produkt i vores sortiment, og den rækker til, at cirka 10 personer kan få fornøjelse af at tildække hovedpersonen med kanel. Vores kanelpakker vil medvirke til at give jer en uforglemmelig fødselsdag med en masse gak og løjer.

Køb sikkerhedsudstyr med til dine 5kg kanel

En vigtig del af kanelstuntet er selvfølgelig at sikre fødselaren bedst muligt. Derfor finder du også kanelpakker med både sikkerhedsbriller, støvmaske og gaffatape i vores sortiment.

5 kg kanel med ekstra udstyr fås for 85 kroner ekstra, og så har I ellers alt, hvad der skal til for at lave en god 25-års fødselsdag ud af det.

Ønsker du kanel i så store mængder, at det kan anvendes sammen med en pulverslukker eller en løvblæser, skal du som minimum bestille vores pakke med enten 10 eller 15 kg kanel.

Du kan bestille din pakke med kanel alle hverdage inden kl. 12.30, og så sørger vi for, at du modtager den allerede dagen efter.

Kanel25år tilbyder også weekendlevering eller personlig afhentning, hvis du har mulighed for at samle pakken op på et af vores opsamlingssteder i Århus, Rødekro eller København.

Kanel25år er mere end bare kanel

Når fødselsdagsfesten skal peake, findes næppe noget bedre sted end Heidi’s Bier Bar. Kanel25år tilbyder, at du kan forudbestille en vennepakke bestående af et fire liters øltårn og en flaske af husets spiritus med mixer efter jeres smag for blot 500 kroner. I får også første omgang på huset. Book jeres bord i dag, så I har et sted at tage hen, når kanelen er vasket ud af fødselarens hår.

Kanel25år er super pålidelig, og vi er garant for produkter og service af den højeste kvalitet. Hos Trustpilot er vi udelukkende blevet bedømt med femstjernede anmeldelser fra brugerne.

Kanel25år leverer prisgaranti, hvilket vil sige, at du til enhver tid får de bedste priser hos os. Finder du et af vores produkter billigere et andet sted, så modsvarer vi prisen og giver endda yderligere fem procent i rabat.

Du kan også bestille en af vores festpakker, hvis der skal ekstra kolorit på begivenheden. Pakken indeholder balloner, bordflag og meget mere. Vi har specielle pakker til både 25- og 30-års fødselsdagsfesten.

Yderligere information

Vægt 6 kg
vægt

575748482

Go to Top
Ugens Tilbud